روز جمعه 13 اوت 2010 بدعوت کمپین علیه دادگاه های اسلامی در کانادا و با همکاری سازمان آزادی زن کنفرانسی با تم جهانی شدن اسلام سیاسی و تاثیرات آن بر موقعیت زنان، با تمرکز بر چند همسری، حجاب و نقاب، نسبیت فرهنگی و چند فرهنگی گرایی در تورنتو برگزار شد. سخنرانان این کنفرانس هما ارجمند، طارق فتاح و آذر ماجدی بودند. شیلا آئیلا از فعالین برجسته انجمن انساندوستی كانادا و از فعالین جنبش سكولاریسم در این كشور گرداننده جلسه بود. همچنین استیو شولتز از كمدینهای انساندوست و سكولار معروف در تورنتو در این کنفرانس برنامه اجراء کرد. کنفرانس با خوش آمد گویی شیلا آئیلا آغاز شد، بعد از آن فیلم کوتاهی از یکی از قربانیان چند همسری در کانادا پخش شد.
اولین سخنران آذر ماجدی بود. آذر ماجدی ابتدا در مورد خصلت زن ستیزی کلیه مذاهب صحبت کرد. او اشاره کرد که تمام مذاهب مروج خشونت هستند و به مقوله تجاوز بعنوان ابزار تشویق و مجازات مینگرند: تشویق مردان خدا و تنبیه زنان سرکش و نافرمان. سپس آذر به مقوله حجاب و آپارتاید جنسی بعنوان بیرق و ستون اصلی اسلام و جنبش اسلام سیاسی پرداخت و گذرا به لزوم ممنوعیت حجاب کودکان و ممنوعیت برقع در امکان عمومی اشاره کرد. آنگاه او در مورد نسبیت فرهنگی بعنوان یک مقوله ارتجاعی و راسیستی صحبت کرد. در پایان آذر ماجدی بر ضرورت یک نظام سکولار بعنوان شرط لازم آزادی زن تاکید کرد و گفت که سرنگونی رژیم اسلامی نه تنها امکان برقراری آزادی زنان را در ایران مهیا می سازد، بلکه روزنه ای بسوی آزادی در تمام منطقه تحت سلطه اسلام می گشاید. اما او از حاضرین خواست که ضمن حمایت از مبارزات آزادیخواهانه مردم، شدیدا به تحریم اقتصادی و حمله نظامی اعتراض کنند.
سخنران بعدی، طارق فتاح بود. او در نقد "اسلامیسم" و چند فرهنگی گرایی صحبت کرد. او طرفداران مکتب نسبیت فرهنگی را راسیست و ارتجاعی خواند. بویژه از آن گرایشی که خود را چپ می داند و از رژیم اسلامی و جنبش اسلام سیاسی حمایت میکند، از جمله شخصیت هایی چون نوام چامسکی بشدت انتقاد کرد. او به شیوایی توضیح داد که چنین سیاست هایی عملا چشمان خود را به سرکوب و تجاوز به زنان و لگدمال کردن حقوق آنها به اسم احترام به فرهنگ شان میبندد. وی اشاره کرد که در واقع این ضد آمریکایی گرایی است که اینها را به این موضع کشانده است.
هما ارجمند آخرین سخنران کنفرانس بود. هما با مطالعه یك كیس مشخص، كه دختر خرد سالی به كشور والدین خود برای ازدواج اجباری فرستاده شد و به همسری كسی كه سه برابر سن او و دارای چند همسر بوده درآمده است به تفصیل درباره تجاوز آشکار به حقوق دختران نوجوان متعلق به خانواده های مهاجر و اسلامی پرداخت. دخترانی که به زور به کشورهایی از قبیل پاکستان و بنگلادش برای ازدواج اعزام می شوند و با زور و تحمل شکنجه مجبور به ادامه ازدواج اجباری و زندگی با مردی که خانواده برای او انتخاب کرده، می شوند. هما ارجمند به عدم حمایت قانون کانادا از این دختران اشاره کرد. او گفت که در مواردی که این دختران به کانادا برمی گردند، قانون از آنها و کودکانشان حمایت نمی کند. هما در ادامه سخنانش به مساله چند همسری و نقاب بعنوان پرچم اسلام سیاسی در غرب و رابطه آن به مولتی كالچرالیسم پرداخت و همچنین نشان داد كه چگونه پلورالیسم قانونی دست گروههای مذهبی و جریانات اسلامی را برای تجاوز به حقوق كودكان و زنان باز میكند. او یك جز اساسی پایان دادن به سلطه ماشین مذهبی بر زندگی و سرنوشت زنان و كودكان را برچیدن مولتی كالچرالیسم و افشای نسبیت فرهنگی دانست.
علاوه بر سخنرانان، استیو شولتز در دو نوبت در مورد مسائل مورد بحث کنفرانس با طنزی زیبا به افشای مذهب و فرهنگ عقب مانده پرداخت. در پایان نوبت به پرسش و پاسخ رسید. سخنرانی ها مورد استقبال گرم شرکت کنندگان قرار گرفت. تلویزیون سی تی وی از این کنفرانس گزارش تهیه کرد و با سخنرانان مصاحبه نمود. این گزارش قرار بود در روزهای آخر هفته از تلویزیون سراسری سی تی وی پخش شود. میز کتاب سازمان آزادی زن با استقبال روبرو شد و تعدادی کتاب و نشریه به فروش رسید. مبلغی هم کمک مالی جمع آوری شد. *